Verzenden & Retourneren

Verzenden

Wij als Basicdeals zijn altijd afhankelijk van de indicatie die gegeven wordt vanuit onze leverancier voor de verzendtijd.

Dit zorgt ervoor dat bepaalde artikelen een langere levertijd hebben dan gewend is. Dit is specifiek aangegeven per product. Meestal zal dit tussen 2 weken en een Maand liggen. Vaak komt het voor dat uw bestelling eerder wordt geleverd dan aangegeven!Retourneren

U Kunt onze Retourprocedure ook vinden in onze FAQ!

De Retour termijn van een product is ten alle tijden afhankelijk per merk/categorie waar het desbetreffende product in valt. 

Mocht er toch wat mankeren aan het artikel bij de levering dringen wij erop om contact op te nemen met Basicdeals.  Wij zullen zorgen voor de juiste oplossing voor onze klanten.

Het retourproces gaat in op het moment dat het artikel bij u geleverd is. Vanaf dat moment heeft u 7 dagen de bedenktijd om van het artikel af te staan. (In originele verpakking)!

Basicdeals adviseert de consument om alle informatie die verkregen is na de bestelling met zorg te bewaren. Informatie kan bestaan uit Betaalbewijzen, Facturen, Foto's van het artikel en dergelijke.


Basicdeals heeft ten alle tijden het recht om informatie op te vragen bij de consument. Om zodoende het retourproces te vergemakkelijken voor de klant en Basicdeals zelf.

Gunstig voor ons, afgehandeld voor U!
yes
Wij als Basicdeals staan altijd voor de glimlach van de consument! smiley


U Kunt onze Retourprocedure ook vinden in onze FAQ! 

BASICDEALS


Nooit meer ver zoeken! Bij Basicdeals bent u bij het juiste adres voor al uw producten! Wij hebben voor u artikelen van A tot Z om uit te kiezen!